18 Temmuz 2014 Cuma

Snapchat gönülleri taht kurmaya devam ediyor



Geçtiğimiz günlerde Facebook’un astronomik teklifini reddedip yolunu devam eden snapchat, genç ve geniş kitleler tarafından kullanılmaya devam ediliyor.
Çoğu yayın organında bu teklifin kabul görmeme sebebinin miktarın az olduğu olarak baz alınsa da asıl olan, Evan Spiegel’in snapchat’in ileride daha büyük maliyetler ile satılabileceğini düşünmesidir. Facebook gibi ortamlardan sıkılan çoğu kişinin artık snapchat gibi ortamlarda zaman geçirmesi üzerine gün geçtikçe daha da popüler olan snapchat ileride bir Facebook, Twitter gibi bir dev olmaya hazırlanıyor gibi gözüküyor.
Snapchat ,hem sohbet etmenizi hemde oyun oynamanıza olanak sağlayarak mobil uygulamalar arasında en farklı ve en popüler olanıdır. Yazışırken fotoğraf gönderebilir, süsleyip komik şeyler gerçekleştirebilirsiniz. Daha çok alt yaş gruplarına hitap eden yazılım kazandığı popülarite ile kendisini geliştirip daha ünlü bir uygulama haline gelebilir yada yakında bir internet sitesi üzerinde sosyal ağ haline gelebilir.
Burada da gördüğümüz gibi yatırımlar dinmek bilmiyor, bizim ülkemizde bu tarz bir proje düşünülse ,”Amerika’yı yeniden keşif etmeye gerek yok.” denir fakat adamlar azmetmiş üretmiş başarmış gibi de duruyor. Ülkemizde bu tarz projeler maalesef tutmuyor çünkü bu tarz yazılım yada projelere destek olan yatırım yapan iş adamları yok.
Bulut şeysi var demeyi biliyorsunuz fakat icraat yok. Eğer Türkiye’de de bu tarz başarıları görmek istiyorsanız bu arkadaşların elinde tutun yol gösterin, yatırımda bulunun.