19 Temmuz 2014 Cumartesi

İOS 7.1 7.1.x Pangu Jailbreak yayınlandı!

23 Haziran 2014 itibarı ile özellikle iOS 7.1 ve 7.1.1 kullanıcılarının beklediği jailbreak 25pp yapımcıları tarafından Pangu jailbreak adıyla yayınlandı.

Link: Pangu越狱工具(Pangu.io)
-Resimli Anlatım-
Not: Bu işlemlerden önce size tavsiyemiz cihazı temiz bir restore etmeniz ve işlemlerebaşlamadan önce cihazınızdaki parolaları kaldırmanız yönündedir. Yükleme işlemlerindeoluşacak aksaklık ve sorunlardan sitemiz mesul değildir.

1. Uygulama Çince olduğu için Windows bilgisayarlarımızda resimlerdeki gibi soru işaretleriçıkabilir. Bu bir sorun oluşturmaz. Resimde gösterdiğimiz jailbreak butonuna tıklayarak jailbreak işlemlerine başlayabilirsiniz. Uygulama 25PP yapımcılarının olduğu için jailbreak'in yanında 25pp uygulamasını yükleme seçeneği de mevcut. Bunun için resimde gösterilen tikişaretini seçmeniz yeterli.





2.Bir süre sonra uygulama aşağıdaki resimdeki gibi bir uyarı verecektir. Bu uyarıyı verdiğindeAyarlar>Genel>Tarih ve Saat yolunu izleyip Otomatik Ayarla seçeneğini kapatın. Sonrasındatarihi 2 Haziran 2014'e ayarlayıp kaydedin. Uygulama işlemlerine devam edecektir.



3. Bir süre sonra cihazınızın ekranında pangu ikonu belirecektir. Bu uygulamayı cihazınızdaaçın ve beklemeye başlayın. Bilgisayarınızdaki uygulama işlemleri yapmaya devam edecektir.



4. Bu işlemler esnasında telefonunuz birkaç kez yeniden başlatılabilir.




5. Son yeniden başlatma işleminden sonra cihazımız açılırken aşağıdaki resimlerde bulunangörüntülerle karşılaşacaksınız. Jailbreak işlemi tamamlandığında cihazınız normal olarak açılacaktır.







6. Son olarak her jailbreakin vazgeçilmezi olarak cydia'yı açtığımızda aşağıdaki ekranlakarşılaşacağız. Dosya sistemi hazırlandığında cihazımız bir kez respring atacak.




7. Ve mutlu son 
Keyifli kullanımlar.