19 Temmuz 2014 Cumartesi

İmperial Online Premium v2.0

Açıklama : İmperial online oyun scriptinin premium version 2′yi sizlere paylaşıyorum. Scriptin yapımcısı ribiru forumundan nanoeray(eray)’dır.Script sürüm sürüm yükseltilip ücretli lisans karşılığında satılmaktadır.Yapımcısı scriptin eski sürümlerini ücretsiz olarak paylaşmaktadır.Bizde bunları size iletmekten mutluluk duyuyoruz.Scriptin diğer sürümleride oyun scriptleri kategorisinde paylaştım.Her sürümde scriptte büyük gelişim ve açıklar kapatılıyor.Yeni sürümler ise ücretli paylaşılıyor.
Scriptin v2.1 sürümü şuanda yapılıyor.Ücretli olarak almak isteyenler nanoeray’a ulaşabilir.Script hakkındaki görüşleriniz aşağıda yorum şeklinde belirtebilir sorularınızı sorabilirsiniz.Script tamamen açık kaynak kodludur.Geliştirmek istiyorsanız nanoeraydan izin almanızı öneririm.Diğer türlü emeğe saygı açısından yapmanız çok hoş bir durum olmaz.
Scriptin özelliklerini vs anlatmama gerek duymadım.Diğer imperial sürümlerinde zaten belirtmiştim onları.Eğerki merak ediyorsanız sağ tarafta bulunan arama kısmına imperial yazarak bütün sürümlere ulaşabilirsiniz.
Rar Şifresi : www.furkancoga.com.tr
İmperial Online Premium v2.0
İmperial Online Premium v2.0