19 Temmuz 2014 Cumartesi

Aman ormancı canım ormancı: Timberman

Flappy Bird gibi absürd bir oyunun yokluğunu hala hissedenlere öneride hız kesmiyoruz. Yine de uyarmakta fayda var; eğer Flappy Bird çukuruna benzer bir çukura yeniden düşmek istemiyorsanız buradan sonrasını okumayın.



Oyunumuzun adı Timberman. Bu 8-bit dost canlısı ormancının oyunu Google Play Store’a adım atmasıyla birlikte sıkça da konuşulmaya başladı zaten şu sıralarda da listelerin en üstlerinde yer almakta. 
timberman screenshot
© AndroidPIT
Oyun basit, basit de olmalı yoksa bağımlılık yapamaz. Ağaçları mümkün oldukça hızlı bir şekilde kesmeye çalışan bir ormancısınız ve bunu yaparken düşen çalı çırpı dal bilme neden kaçınmaya çalışıyorsunuz. Olay aslında dikkat ve çeviklik üzerinde kurulu. Oyunda ilerledikçe farklı karakterleri de açabiliyorsunuz. Oyun ücretsiz ve oyun süresince ekranda reklamlar çıkabiliyor. Reklamlardan kurtulmak isterseniz de 0.99 cent ödemeniz isteniyor.
Mayıs ayından beri olan Timberman, Flappy Bird ile aynı yolu izliyor ve son dört beş gündür çılgınca indiriliyor. Oyun Android 2.2 ve üzeri sistemlerde çalışabilmekte.
Özetle yine saplanabileceğiniz saatlerinizi yiyecek bir oyun arıyorsanız Timberman sizi oldukça tatmin edecektir.